Vrouwen van deze Tijd

In 1946 is de vereniging van plattelandsvrouwen opgericht en sinds 2000 is de naam van de club: “Vrouwen van deze Tijd”. Momenteel telt de vereniging 21 leden.

Erelid

Op 12 april 2015 hebben wij op 103 jarige leeftijd afscheid moeten nemen van ons enige erelid mevrouw R. Kruijer-Steenhuizen.

De activiteiten

Ieder seizoen wordt eind augustus gestart met een High Tea bij een lid in de tuin. Er vindt dan tevens een plantenkeuring plaats. Ieder lid heeft namelijk voor de zomervakantie een stekje mee naar huis genomen en dit verzorgd tot een meestal prachtige tuinplant.

Vrouwen van deze Tijd, Oostwold gemeente LeekVrouwen van deze Tijd, Oostwold gemeente LeekVrouwen van deze Tijd, Oostwold gemeente Leek
Planning

Van september tot en met april komen "de vrouwen van deze tijd" iedere tweede dinsdagavond om 19:30 tot ca 22:30 van de maand samen in de Gaveborg. De meeste avonden wordt er een dame of heer uitgenodigd die iets leerzaams,  interessants of humoristisch vertelt en/of laat zien. Soms komt er iemand met een muzikale inbreng. De avonden zijn heel afwisselend.

Ook wordt er soms een hapjesavond georganiseerd, een gezellige broodmaaltijd of een spelletjesavond en niet te vergeten een knutselavond, meestal onder leiding van Willeke Wobbes.

In het najaar is het de traditie om gezamenlijk een avond uit eten te gaan bij de Hotelschool in de Euroborg en in het voorjaar in een wokrestaurant. Met nog een middag fietsen en last but not least het jaarlijkse reisje in mei zorgt het programma voor een grote verscheidenheid aan activiteiten bij “de vrouwen van deze tijd”.

Zie voor alle geplande data rechts van deze pagina onder de contactgegevens van onze vereniging.

Locatie

Afhankelijk van de bijeenkomst vindt deze plaats op locatie dan wel in de soosruimte van de Gaveborg van Oostwold.

Lidmaatschap

De contributie bedraagt € 25,-- per seizoen.

Meer informatie

Voor meer informatie of een kijkje komen nemen bij de Vrouwen van deze Tijd, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.