Visclub H.S.V.

H.S.V. Oostwold en Omstreken, is de visclub van Oostwold en is opgericht in 1932 door de toenmalige bakker, kruidenier en slager van Oostwold: de heer J. Mulder, de heer J. Hulzebosch  en de heer H. Bousema.

Competitieviswedstrijden en Planning

H.S.V. Oostwold & Omgeving vist zowel in de zomer als in de winter acht wedstrijden. De zomerwedstrijden duren tot 11:00 en de wedstrijden in de winter in de winter tot 12:00. De prijsuitreiking is eenmaal per jaar en vindt plaats tijdens een feestelijke avond.

Viswedstrijden / Vissen

Naast de competitiewedstrijden wordt er gevist tijdens:

  • de clubdag (eenmaal per jaar voor clubleden)
  • de koppelwedstrijd (eenmaal per jaar voor clubleden)
  • onderlinge dameswedstrijd (eenmaal per jaar voor clubleden)
  • de avondcompetitie die plaatsvindt in de maanden mei, juni en juli. Deze competitie is voor alle vispasleden (ca. 500) van de club.
Locatie

De wedstrijden worden in hoofdzaak in de provincie Friesland gevist. Er wordt in het net gevist zodat de vis levend wordt teruggezet.

Lidmaatschap

Zowel dames als heren vanaf ongeveer 16 jaar kunnen vispaslid en clublid worden van Visclub H.S.V. Oostwold & Omstreken.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website of kom gezellig langs bij H.S.V. Oostwold en Omstreken, u kunt contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.

H.S.V. Oostwold en Omstreken, Visclub Oostwold gemeente LeekH.S.V. Oostwold en Omstreken, Visclub Oostwold gemeente LeekH.S.V. Oostwold en Omstreken, Visclub Oostwold gemeente LeekH.S.V. Oostwold en Omstreken, Visclub Oostwold gemeente LeekH.S.V. Oostwold en Omstreken, Visclub Oostwold gemeente LeekH.S.V. Oostwold en Omstreken, Visclub Oostwold gemeente Leek