Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Seniorensport

Seniorensport

Iedereen wil graag zo gezond en vitaal mogelijk oud worden. Een gezonde leefstijl, waarin beweging en gezonde voeding centraal staan, is hiervoor van groot belang.

Ook al denkt U…ik beweeg genoeg in de huishouding of bij het werken in de tuin, uit onderzoek blijkt helaas dat de helft van de Nederlanders onvoldoende beweegt, terwijl voldoende beweging de kans verlaagt op onder andere hart- en vaatziekten en suikerziekte. Ook de gevolgen van, op zich normale ouderdomsklachten als osteoporose en artrose, kunnen door voldoende beweging worden geremd of tegengegaan. Bij de Seniorensport in Oostwold staat zodoende het bewegen centraal en komen op een gezellige manier alle spieren aan bod. Tijdens zeer uiteenlopende en leuke oefeningen wordt onder professionele begeleiding aandacht besteed aan uw conditie, uithouding, kracht, lenigheid, houding en geheugen.

Een paar goede schoenen en kleding waar U zich prettig in voelt, is alles wat U nodig heeft.

Planning

Tijdens de schoolvakanties is er geen Seniorensport. Seniorensport is elke maandagochtend van 10:00 - 11:00. De geplande data zijn opgenomen in de rechterkolom onder onze contactgegevens.

SeniorenSport in Oostwold gemeente Leek, GaveborgSeniorenSport in Oostwold gemeente Leek, GaveborgSeniorenSport in Oostwold gemeente Leek, GaveborgSeniorenSport in Oostwold gemeente Leek, GaveborgSeniorenSport in Oostwold gemeente Leek, Gaveborg
Locatie

De sportochtend van de Seniorensport vindt, onder begeleiding van Hendrik Planting, plaats in de Sportzaal van de Gaveborg.

Lidmaatschap

De contributie bedraagt €120,00 per jaar (30 lessen)


Meer informatie

Heeft u belangstelling kom dan gewoon eens langs of doe mee met de circa 12 leden. Voor meer informatie over SeniorenSport, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.

SeniorenSport in Oostwold gemeente Leek, Gaveborg

 Seniorensport in Oostwold