Korfbalvereniging OWK

Sinds de oprichting is OWK een bloeiende korfbalvereniging. In het huidige seizoen speelt OWK met vier seniorenteams, waaronder een midweekteam, in de competitie. Daarnaast is er een juniorenteam,  vijf aspirantenteams, een pupillenteams en kabouters. Al deze teams doen het momenteel erg goed. De jeugdteams bulken van het talent en er spelen dan ook elk jaar kinderen in de selectieteams van Groningen, Noord en Oranje mee. Het 1e team speelt zowel op het veld als in de zaal in de overgangsklasse. Ook bij de jeugdteams zijn er regelmatig kampioenen en hebben we dit seizoen de junioren die in de 1e klasse spelen.

Elk team, behalve de kabouters, spelen wekelijks hun wedstrijden. De jeugdteams spelen bij OWK op zaterdag en de seniorenteams op zondag. Natuurlijk wordt er ook iedere week volop getraind, de meeste jeugdteams trainen twee keer in de week maar sommigen ook een keer. Elk team wordt, gecoacht en getraind door twee trainers die dit allemaal iedere week vol enthousiasme doen.

Natuurlijk kan OWK ook nieuwe aanwas gebruiken en bieden wij dus ook graag iedereen de mogelijkheid om eens een kijkje te komen nemen of zelfs mee te trainen.

korfbalvereniging OWK uit Oostwold gemeente Leek tijdens groot Jeugdtoernooi in OostwoldKorfbalvereniging OWK uit Oostwold gemeente LeekKorfbalvereniging OWK uit Oostwold gemeente LeekKorfbalvereniging OWK uit Oostwold gemeente Leek

Peutergym (voor kinderen die nog niet naar school gaan).

Kaboutersport i.s.m. Pelikaan S (vanaf ca 4 jaar).

Meer informatie

Een kijkje komen nemen of toch eerst iets meer informatie of meer weten over OWK en de diverse buitenkorfbalse activiteiten, dat kan natuurlijk ook, neem dan contact met ons op via onze contactgegevens rechts. Of ga naar onze website die boordevol informatie staat.