Kaboutersport 4-7 jaar

Kaboutersport opening op 2 september 2017

Op zaterdag 2 september 2017 is er in Oostwold gestart met Kaboutersport. Een unieke samenwerking tussen korfbalvereniging OWK en voetbalvereniging Pelikaan S. Deze twee ambitieuze sportverenigingen slaan de handen ineen om de jonge jeugd lekker te laten sporten.

Kaboutersport is voor jonge kinderen (4 t/m 7 jaar) uit Oostwold en omstreken waarbij de kinderen op een speelse manier leren samenwerken, winnen en verliezen, motoriek verbeteren en kennis laten maken met de verschillende sporten (korfbal en voetbal). Maar vooral lekker sporten en plezier maken met vriendjes en vriendinnetjes!

OWK biedt al een aantal jaren (kabouter) korfbalsport aan de jeugd t/m 7 jaar. Pelikaan S heeft tijdens het 60 jarig jubileum éénmalig kaboutervoetbal georganiseerd. Dit was een groot succes voor de kinderen, ouders en andere toeschouwers.

Op zaterdag 1 september 2018, tijdens de feestweek in Oostwold: "Duckstad", heeft de 2e feestelijke aftrap van Kaboutersport plaatsgevonden. Deze sportochtend werd georganiseerd door de trainers van beide verenigingen Op deze manier konden de kinderen alvast kennis maken met korfbal, voetbal en bewegen in het algemeen. Tevens konden ouders hun kinderen alvast in laten schrijven voor Kaboutersport.

Vanaf 1 september wordt er namelijk iedere zaterdagochtend vrijblijvend kaboutersport aangeboden. Lekker samen sporten en spelletjes doen. De ene week zal grotendeels in het teken staan van korfbal en de andere week voetbal.

Het hele jaar door m.u.v. de schoolvakanties is er Kaboutersport in Oostwold. In de herfst- en winterperiode wordt er uitgeweken naar de sportzaal in de Gaveborg.

Meer informatie

Heeft uw kind interesse in sporten en spelletjes, kom dan gewoon eens langs of doe mee. Voor meer informatie over Kaboutersport, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.

Kaboutersport in Oostwold elke zaterdag van 9;00 - 10:00

Inschrijfformulier

Hieronder kunt u het inschrijfformulier voor Kaboutersport downloaden in PDF en WORD.