Jeu de Boules groep de GaveBoules

Jeu de Boules groep: GaveBoules tijdens Tijdens het dorpsfeest Oostwold van 29 augustus 2014 werd voor de eerste maal een Jeu de Boules Toernooi georganiseerd. Met 40 deelnemers was dit zo'n groot succes dat het Jeu de Boulen in Oostwold sinds 4 juni 2015 een meer structurele vorm heeft gekregen. En wel een echte Jeu de Boules groep genaamd: GaveBoules. Met een leuke gezellige groep Jeu de Boulers wordt er op een vriendschappelijke manier een balletje richting de But geworpen.

Planning

Wilt u ook Boules gooien of gewoon een kijkje nemen om de sfeer te proeven?

De GaveBoules Jeu de Boulen van ca 1 april t/m 31 oktober: de even weken op de woensdagochtend om 10:00 en in de oneven weken om 18:30 op de Jeu de Boules banen achter de Gaveborg. Nadien kan er gezellig nagepraat en nagezeten worden in de Gaveborg. Voor de exacte data verwijzen wij graag naar onze webpagina .

Buiten de zomerperiode om kan er natuurlijk een boules gegooid worden. Op zoek naar tegenstanders of partners, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie

De GaveBoules spelen op de Jeu de Boules baan achter de Gaveborg, afhankelijk van het aantal spelers wordt het aantal banen bepaald. Bij veel deelnemers kan er gebruik worden gemaakt van twee harde Jeu de Boules banen en en drie Jeu de Boules banen van gras.

Meer informatie

Voor meer informatie of een kijkje komen nemen bij de GaveBoules, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.