Columnrubriek: Wat speelt er bij het SDO bestuur en de Gaveborg beheerders

Rubriek: Wat speelt er bij het SDO bestuur en de Gaveborg beheerdersIn de rubriek met columns over "Wat speelt er bij het SDO bestuur en de Gaveborg beheerders", zal het SDO bestuur elke eerste van de maand en de beheerders van onze mooie Gaveborg elke 15e van de maand, een onderwerp laten passeren wat er speelt binnen hun werkzaamheden en doelstellingen.

U kunt elke maand twee columns verwachten met een interessant onderwerp.

Column Gaveborg: Wat speelt er bij....

Geschreven: vrijdag 15 maart 2019 Geschreven door: info@gaveborg.nl

logo Column GaveborgOp dit moment zijn wij samen met het bestuur aan het inventariseren naar de behoefte en wensen van onze gebruikers. Wij willen weten of de vraag van jullie nog aansluit bij het aanbod wat wij als Gaveborg nu bieden. Daarvoor heeft de Gaveborg 2 stagiaires, Anne en Nathalie, die een enquête hebben opgesteld om zo beter inzicht te krijgen wat onze gebruikers en gasten goed vinden en wat ze graag anders of nieuw zien.

Het zou daarom fijn zijn als iedereen de enquête wil invullen. Dat kan door de volgende link: 

Column SDO: Wat speelt er bij het bestuur....

Geschreven: vrijdag 01 maart 2019 Geschreven door: Namens SDO bestuur: Jannie ter Veer

Logo sdo bestuurOostwold WK is al een bekende naam, nu blijkt met de nieuwe gemeente dit ook echt de benaming te worden. Op 14 maart hebben we als bestuur de eerste kennismaking met het nieuwe gemeente Westerkwartier bestuur. We hopen op een positieve gemakkelijke samenwerking. We zullen ze onze mooie Gaveborg laten zien, en hoe we met ons allen dit ook in stand houden.

Alle vrijwilligers hebben een week geleden een gezellig samenzijn gehad, en werden beloont met een boodschappen bon. Vrijwilligers kunnen we altijd gebruiken, dus lijkt het je leuk om ook een paar uur in te zetten in bijv. schoonmaak, winkel of bar/kantine loop gerust even naar het kantoor van Henriette.

Ook wil ik de aankomende nieuwsbrief nog even aandacht geven, deze wordt door jullie en voor jullie gemaakt. Dus heb je iets nieuws of wat moois te vertellen dat kan ingestuurd worden voor 11 maart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carnaval in OostwoldWe maken ons klaar voor het carnaval feest op 9 maart, we vieren het wel niet zo uitgebreid als in het zuiden, maar Gre Parelmoer komt ons feest opluisteren.  Volgens mij is er zelfs een wedstrijd voor het mooiste carnaval kostuum!