Nieuwe coördinator Landgoed Nienoord is bekend gezicht

Geschreven: dinsdag 04 mei 2021 Geschreven door: communicatie gemeente westerkwartier

logo gemeente WesterkwartierIna Ebbinge, City Marketeer in de gemeente Westerkwartier, is per 14 april jl. benoemd tot Coördinator Landgoed Nienoord. Zij gaat samen met de exploitanten op het landgoed en de gemeente werken aan de uitvoering van het Ambitieplan Nienoord 2018-2022 met als doel Landgoed Nienoord op de kaart te zetten als één van de belangrijkste dagrecreatie voorzieningen in Noord-Nederland.

Samenwerken

Nienoord kent verschillende voorzieningen die door diverse stichtingen en ondernemers geëxploiteerd worden. In groepen wordt gewerkt aan de samenwerking tussen de verschillende partijen en thema’s als maatschappelijk verantwoord ondernemen en het organiseren van een gezamenlijk evenement. Daarnaast zal de coördinator concrete projecten begeleiden en het aanspreekpunt zijn voor subsidietrajecten.

Waardige opvolger

Tot 2021 werd deze functie ingevuld door Seine Lok. Helaas heeft hij afscheid genomen. Met Ina heeft de gemeente een waardige opvolger gevonden. Ina en haar collega’s van Wake Up Events werken al intensief samen met de betrokken partijen op Nienoord, de gemeente en ondernemers. Het project City Marketeer en dit project Ambitieplan Landgoed Nienoord versterken elkaar en vullen elkaar aan.