Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Gezocht: Twee vrijwilligers voor de Gavebibliotheek

Gezocht: Twee vrijwilligers voor de Gavebibliotheek

Geschreven: vrijdag 05 maart 2021 Geschreven door: Willeke Wobbes

Logo GavebiebBij de Gavebibliotheek in MCO de Gaveborg kan iedereen uit Oostwold en omstreken gratis boeken en dvd’s lenen. Er is geen lidmaatschap en er wordt geen administratie bijgehouden. De bibliotheek is open als het MCO open is.

De Gavebibliotheek is op zoek naar twee vrijwilligers die het leuk vinden om mede-beheerders van de bibliotheek te zijn.

Taken: iedere dag gaat een vrijwilliger naar de bibliotheek om geleende boeken terug te zetten en om eventueel nieuw ingebracht materiaal te stempelen, bestickeren en daarbij te bepalen bij welke categorie boeken het wordt geplaatst.

Tijdsinvestering: 1 of 2 keer per week, meestal een half uurtje per keer, soms langer als er veel inbreng van materiaal is.

Dagen: in overleg met elkaar. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je op “jouw” dag naar de bibliotheek gaat.

Voor vragen en aanmelding kun je terecht bij Henriëtte Veldsema, beheerder van de Gaveborg, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 0505515697.