Hoe bewegen we in stad en ommeland?

Geschreven: dinsdag 02 februari 2021 Geschreven door: info@gaaningroningen.nl

Hoe bewegen we in stad en ommeland?Groningen is volop in beweging, letterlijk en figuurlijk. Met het Programma Mobiliteit van de provincie Groningen zetten we een stip op de horizon. We gaan graag met alle dorpsbelangen van de provincie in gesprek hierover. Daarom nodig ik u van harte uit om mee te denken tijdens een van de online sessies die we organiseren.

Blik vooruit

Hoe ziet de provincie Groningen eruit over tien jaar uit? Wat ziet u? En wat betekent dit voor uw omgeving? We horen graag uw visie. Want hoe meer we van elkaar weten en hoe meer verbindingen we kunnen leggen, hoe meer we in beweging kunnen brengen. Eind 2020 hebben we met verschillende Groningers gesproken: van inwoners tot beleidsmakers en organisaties.

We hebben ze gevraagd naar de dilemma’s en thema’s van mobiliteit in het noorden. In 2021 geven we hier een vervolg aan en gaan we ook graag met u om tafel.

Uw bijdrage is waardevol!

We nodigen u daarom van harte uit om met ons vooruit te kijken en mee te denken over de keuzes van morgen. De input verwerken we in een ontwerpprogramma Mobiliteit. Willen inwoners van uw dorp ook meedenken? Zij zijn ook van harte welkom tijdens een van onze digitale bijeenkomsten. In de bijlage sturen we een aantal berichten met bijbehorende afbeeldingen die u kunt plaatsen op de social mediakanalen.

We organiseren de digitale sessies op:

  • Maandag      8 februari 2021 van 19.00 tot 20.30 uur
  • Donderdag   4 maart 2021 van 19.00 tot 20.30 uur
  • Donderdag 18 maart 2021 van 19.00 tot 20.30 uur

Ik zie u graag tijdens een van de online sessies. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer weten over het Programma Mobiliteit van provincie Groningen? U vindt het op de website gaaningroningen.nl