Kaartverkoop Dorpsfeest

Zoals jullie begrijpen kunnen wij een feestweek niet voor niks organiseren. De band, de DJ's, zaal- en materiaalhuur, eten en drinken en allerhande andere zaken kosten een flinke zakcent. Ondanks onze gulle sponsoren zullen er ook dit jaar weer entreeprijzen voor sommige activiteiten gevraagd worden:

  • Pubquiz € 3,--
  • Brakke Brunch € 3,--
  • Buffet  € 15,-- en  € 7,50 voor basisschoolkinderen, kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
  • Slotfeest ONCE € 5,-

Kaartverkoop

Binnenkort zullen de leden van de ACO langs de deuren komen om kaartjes te verkopen voor de Brakke Brunch en/of uw reservering voor het buffet bij Eetcafé Het Witte Paard te noteren. Mochten we u niet thuis treffen, dan kunt u:

  • Kaartjes voor de Brakke Brunch halen bij Dagwinkel de GaveSuper in de Gaveborg of via één van de leden van de Activiteitencommissie.
  • Reserveringen voor het buffet van Eetcafé Het Witte Paard kunt u ook doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 050-5515282 of door gewoon even binnen te lopen.

De kaartjes voor het slotfeest kun je bij aanvang kopen, je hoeft deze ook niet vooraf te reserveren.

NIX18

Tijdens het dorpsfeest zal er gecontroleerd worden op NIX18 (onder de 18 geen alcohol). Er zal dan ook gevraagd worden om je ID-bewijs.

Vragen of opmerkingen

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.