Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Dorpsfeest 2021

Dorpsfeest Oostwold 2021

Beste dorpsgenoten,

We moesten er twee jaar op wachten, maar het is zover: er komt weer een echt, driedaags Dorpsfeest in Oostwold!

Binnenkort valt een flyer op je deurmat met uitgebreide informatie, maar we vonden het belangrijk om jullie alvast te informeren over wat we gaan doen, zodat je ruimte in de agenda kunt houden. Ook handig om alvast na te denken over versieringen aan je huis en in je straat, want het thema is: “IK HOU VAN HOLLAND (EN OOSTWOLD)”!

Wat gaan we doen!

DONDERDAG 28 OKTOBER

17.30 MEET & EAT - We trappen het dorpsfeest 2021 af met een goed gevulde maag! Voorafgaand aan de pubquiz (aanvang 20:00) kun je voor €6,50 in de Gaveborg aanschuiven bij een heerlijk MEET & EAT stamppot buffet (geheel in het thema "Ik hou van Holland" natuurlijk!). Iedereen mag zich opgeven, jong & oud, gezin of vrijgezellig.

20:00 PUBQUIZ - Na MEET & EAT ruimen we af en gaan we verder met de altijd populaire Pubquiz in De Gaveborg! Doe mee met vrienden, buren of kom gezellig langs en stap ter plekke in een team met andere mensen uit Oostwold of omstreken. Entree €3,-

VRIJDAG 29 OKTOBER

14:45 NICO MET Z’N KLIKO - Op vrijdag 29 oktober kunnen basisschoolkinderen en hun ouders aanschuiven in De Gaveborg voor Nico met zijn Kliko: een hilarische goochelshow vol verwondering. De show sluit aan op schooltijd (14:30), na een pauze waarin kinderen drinken en iets lekkers krijgen. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.

v.a. 17:00 GAVEBORG SPECIAL - Wil je voor of tijdens het Stratenvolleybaltoernooi je knorrende maagje vullen? Dat kan bij De Gaveborg. Johan gaat weer een lekkere special maken. Kun je ook meteen even kennis maken met de nieuwe uitbater van het sportcafé!

18:00 STRATENVOLLEYBALTOERNOOI - Op vrijdag 29 oktober is er weer een Stratenvolleybal Toernooi! Ooit bedacht om straten in Oostwold met elkaar te laten strijden, maar inmiddels uitgegroeid tot een regionale klassieker met teams uit o.a. Enumatil, Den Horn, Lettelbert en diverse bedrijven en organisaties. Schrijf je in met je straat, vriendengroep, bedrijf, wijk, dorp, LARP-clan of breiclub via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

21:00 DJ JOHN B. & TEAM BRAVOER - We sluiten de vrijdag af met muziek! Na het volleyballen kun je ontspannen met een drankje of juist nog even vol gas dansen in Eetcafé Het Witte Paard! Vanaf 21:00 draait DJ John B. van Oostwolder entertainment team Bravoer. Om 22:00 is de prijsuitreiking van het Stratenvolleybaltoernooi.

ZATERDAG 30 OKTOBER

16:00 KINDERDISCO - Op zaterdag gaat het dorpsfeest verder met om 16:00 een kinderdisco in Eetcafé Het Witte Paard! Aansluitend is daar om 17:00 een Hollands kinderbuffet. Voor wie nu denkt: hey, waar is de traditionele Brakke Brunch, Lawaaioptocht en zaterdagmiddagprogramma? Dat zit zo: omdat het dorpsfeest normaliter in de zomervakantie valt, zijn sport en andere activiteiten dan nog niet begonnen. Op 30 oktober echter wel. We verwachten dan ook dat veel grote en kleine mensen allerlei sportieve en andere verplichtingen hebben, dus hebben we dit op deze manier ingevuld.

17:00 KINDERBUFFET - Na de kinderdisco van 16:00 begint om 17:00 een Hollandsch buffet in Eetcafé Het Witte Paard. Met voor de kinderen poffertjes, frites, bitterballen en andere lekkernijen voor €6,50. Voor de grote mensen heeft Gertjan een aantal heerlijke oerhollandse plate-aanbiedingen voor €13,50! Dus kom lekker en betaalbaar eten met het hele gezin.

20:00 SLOTFEEST MET BAND “PRIME SUSPECT” - EINDELIJK! Ze zouden vorig jaar al spelen, toen in augustus dit jaar, maar op 30 oktober is het echt zover. De band PRIME SUSPECT komt naar Oostwold!

Reeds in januari 2019 bezochten we hen tijdens repetities en waren toen al onder de indruk van de goede sfeer en het uitgebreide repertoire. De zevenkoppige band heeft er ook veel zin in, dus dat wordt ongetwijfeld weer een ouderwets feest in Oostwold! Locatie: Gaveborg, entree: €5,-

Attachments:
Download this file (2021-10-07 aangepast dorpsfeest_oostwold_2021_whatsapp.jpg)Dorpsfeest Oostwold 2021[ ]363 kB