Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Afvalinzameling

Afvalinzameling

Afvalinzameling Oostwold gemeente LeekIn de gemeente Leek wordt het afval gewogen. Inwoners krijgen een rekening op maat en betalen naar de hoeveelheid afval die wordt aangeboden. Op dinsdag, in de even weken wordt de groene container geleegd. In de oneven weken de grijze container. De grijze en groene containers moeten om 7:00 aan de weg staan. Ze mogen niet zwaarder beladen zijn dan 80 kg. De containers horen bij de woning, u kunt ze dus niet meenemen bij verhuizing. Vermissing of beschadiging van een container kunt u melden via telefoon  0594 551515. Heeft u een klacht over het ophalen van uw huisvuil, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Openbare Werken, telefoon  0594 551515.

Voor andere afvalsoorten verwijzen wij u graag naar de hieronder aangegeven elektronische afvalkalender van de gemeente. Hierop kunt u uw postcode en huisnummer aangeven waarna een persoonlijke afvalkalender volgt.