Vanavond vanaf 19:00 feestelijke opening Dagwinkel de GaveSuper

Geschreven: donderdag 02 november 2017 Geschreven door: wm

Vandaag is het dan zover. Na een week lang keihard werken is de ombouw van de GaveSuper naar de nieuwe formule: Dagwinkel, een feit. Tijdens de openingsreceptie op donderdagavond 2 november van 19:00 – 21:00, hebben dorpsbewoners en klanten de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, de mooie nieuwe winkel te bekijken en al wat te profiteren van leuke aanbiedingen.

Zo kunnen medicijnen worden opgehaald van Benu apotheken, kunt u uw boodschappen nu ook via een eenvoudige webshop bestellen en laten bezorgen, is vanaf december een lekkere maaltijdservice beschikbaar en kunt u dan tijdens het boodschappen doen even een kopje koffie drinken aan de nieuwe koffiecorner.

Vanaf 15 januari kunt u niet alleen van deze services gebruik maken, maar zal er ook een Post NL in de winkel zijn. U kunt dan ook in de GaveSuper van Oostwold uw brief of pakketje posten en ophalen wanneer u niet thuis bent.

Ook de bestelling van kerstpakketten is natuurlijk in deze nieuwe Dagwinkel formule weer beschikbaar.

De langere openingstijden, doordeweeks tot 19:00 en op zaterdag tot 18:00, geeft de klant de mogelijkheid om ook na het werk nog snel even boodschappen binnen te halen. Een service die belangrijk is om aan de behoeftes van alle klanten te voorzien.

De foto’s geven een eerste impressie van de natuurlijk en het mooie uiterlijk van de nieuwe Dagwinkel de GaveSuper. Voor een mooi compleet overzicht nodigen we u graag vanavond uit tussen 19:00 – 21:00 om een kijkje te komen nemen en te profiteren van onze mooie openingsaanbiedingen.

Vanavond vanaf 19:00 feestelijke opening Dagwinkel de GaveSuper