Dagwinkel de GaveSuper

Dagwinkel de GaveSuper in Oostwold

Dagwinkel de GaveSuper in Oostwold is een coöperatieve winkel in MCO de Gaveborg. De leden van de coöperatie zijn bewoners van Oostwold en omliggende dorpen. Deze leden hebben bij de start van de supermarkt gezorgd voor een startkapitaal.

De Dagwinkel-formule is veel te vinden in de kleine dorpen. Naast het uitstekende Dagwinkel assortiment zijn er diverse regionale producten zoals het biologische vlees van Ande Niedijk, uit Enumatil. Het dagelijks verse brood komt van de bakkerij Van Esch.

De supermarkt heeft ruime paden en een overzichtelijk en ruim assortiment. Het is een echte dorpswinkel waar nog tijd is voor een praatje en waar de boodschappen desgewenst naar de auto gebracht kunnen worden.

Vrijwilligers

De medewerkers van Dagwinkel de  GaveSuper werken in pouleverband als vrijwilliger. Zij worden bijgestaan door clienten van zorginstelling De Zijlen, die onder andere zorgen dat alle artikelen worden aangevuld in de winkel. Allen werken onder de supervisie van de bedrijfsleider.

Webwinkel en Boodschappenbezorgdienst

Dagwinkel de GaveSuper heeft een eigen webwinkel (te bezoeken onder aan deze pagina of ga rechtstreeks naar de webwinkel ).

  • 24 uur per dag uw boodschappen doen vanuit uw eigen huis of van een andere locatie
  • Bestelt u vandaag uw boodschappen dan heeft u ze overmorgen in huis.
  • Bij de eerste levering van uw boodschappen ontvangt u drie kortingsbonnen voor gratis bezorging.
  • Na  opgave van uw telefonische bestelling of uw bestelling via deze webwinkel kunnen uw boodschappen bij u thuis bezorgd worden
  • Boodschappen worden in handzame kratten aangeleverd.
  • Bij levering gaarne boodschappen contant betalen.

Graag horen we van u of u tevreden bent over de bezorging of dat er nog verbeterpunten zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen, u kunt altijd contact met ons opnemen via onze gegevens rechts.

“Ik ben heel erg blij met de Dagwinkel de GaveSuper in Oostwold. Ik hoef nu niet meer naar Hoogkerk of Leek voor de boodschappen.

Ruime en voldoende assortiment en parkeergelegenheid voor de deur.

Ook speelt de GaveSuper een belangrijke rol in de sociale contacten van de dorpsbewoners. Het is gemakkelijk en erg gezellig!

Kortom: een Gave Super!”

Opening Dagwinkel de GaveSuper in Oostwold op donderdag 2 november 2017

 


 

Dagwinkel de GaveSuper in Oostwold

Dagwinkel de GaveSuper in Oostwold