Column Gaveborg: Het nieuwe seizoen na de vakantie!

De eerste column geschreven door de beheerders van de Gaveborg, van de tweemaandelijkse Columnrubriek: "Wat speelt er bij het SDO bestuur en de Gaveborg beheerders" kunnen wij u aanbieden op onze site. De beheerders van de Gaveborg laten de start van het nieuwe seizoen passeren. Op 1 oktober kunt u de column van SDO verwachten
 

Column Gaveborg: We zijn net weer gestart met een nieuw seizoen na de vakantie!Dat ook tijdens de vakantie de werkzaamheden bij onze mooie Gaveborg niet helemaal stil liggen, blijkt wel aan het groot onderhoud tijdens de vakantie. Er zijn vele grote en kleine klussen geklaard en we kunnen er dan ook weer even tegenaan.

Na de vakantieperiode van de Gaveborg begon gelijk het jaarlijkse dorpsfeest. Voor ons is dit altijd hard werken en vooral ook goed plannen. Het is altijd puzzelen om genoeg vrijwilligers tijdens de feestelijke activiteiten in te plannen. Iedereen wil immers ook meedoen en mee feesten. Ook dit jaar hebben we de uitdaging gelukkig weer met succes afgerond. Wij zijn dan ook erg blij met de enthousiaste vrijwilligers die ons bijstaan! Zonder hen geen dorpsfeest.

Niet alleen voor de bardiensten maar ook voor alle vrijwilligers die helpen om de volgende ochtend alles weer schoon te maken en iedereen die op een andere manier helpt bij de Gaveborg zijn we heel erg dankbaar!

We zijn inmiddels weer volop in touw en hebben veel zin in het nieuwe seizoen vol met sportiviteit, plezier en gezelligheid!