SDO bestuur en beheerders maandelijks aan het woord in Columnrubriek

SDO bestuur en beheerders maandelijks aan het woordInmiddels genieten we al vele jaren van ons mooie centrale punt in Oostwold, de Gaveborg. Van alle gemakken voorzien, beheren Henriette van Adrichem en Yvonne Veldsema met heel veel passie en inzet dit grote "bedrijf".

Maar naast de beheerders is er natuurlijk ook een SDO (Stichting Dorpshuis Oostwold) bestuur. Vaak op de achtergrond aanwezig en daardoor misschien soms wat uit het oog verloren met hoeveel werk er nog steeds verzet wordt door deze groep mensen.

Tot op heden hoorde u slechts drie keer per jaar, via de nieuwsbrief iets van het SDO bestuur. Maar ook zij zijn continue drukdoende met de efficiëntie, continuïteit en groei van ons mooie complex en onze samenleving.

Vanaf 1 augustus 2018 zal elke eerste van de maand het SDO bestuur een onderwerp aanstippen waar zij op dit moment mee bezig zijn, of er komt een interessant stuk over een mooie ontwikkeling waar zij een bepaalde visie op hebben.

Vanaf 15 september 2018, na de bouwvakantie, zullen ook de beheerders deze taak gaan vervullen. Op de 15e van de maand kunt u dan lezen wat er speelt bij de beheerders.

Zo heeft u twaalf keer per jaar nieuws vanuit het SDO en twaalf keer per jaar nieuws vanuit de beheerders  van onze mooie Gaveborg. Kijk dus elke 1e en 15e van de maand op de site en de aankondiging op Facebook en lees wat er speelt.

Natuurlijk worden alle columns van de rubriek ook op de Columnrubriek pagina bewaard: