Kopijdatum voor nieuwsbrief weer voor de deur, deadline maandag 4 juni

Vorige kon wegens te weinig input helaas de nieuwsbrief van Oostwold niet uitkomen.

Natuurlijk gaan we het weer proberen en nu voor de juni editie van de nieuwsbrief. Oostwold en omgeving leest graag wat erin het dorp gaande is en daarvoor is enige input van het commissie-, verenigings- en bedrijfsleven van Oostwold wenselijk.

Wij hopen dan ook dat wij uw nieuwtjes en bijzonderheden van het dorp, jullie vereniging of bedrijf of plannen voor evenementen of andere ontwikkelingen dit keer weer kunnen melden in de papieren nieuwsbrief van Oostwold en omgeving. Graag ontvangen we uw input (tekst/foto of oproepje of voorstelrondje) uiterlijk maandag 4 juni te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus net een uitje met je vereniging gehad, of bijzonderheden in je bedrijf, of je bedrijf even voorstellen nieuw bedrijf opgestart of andere ontwikkelingen in het dorp?

Of heb je een leuk evenement op de agenda staan?

Alles is welkom!

Alle stukken zullen na de nieuwsbrief die rond maandag 11 juni in de brievenbussen zal vallen, tevens geplaatst worden op www.oostwold.com