Evenementen in Oostwold & Omgeving

Zaterdag, 13 Oktober 2018 - Zondag, 14 Oktober 2018
21:00-02:00
Oktober BierFest

Oktober BierFest Leek

Op zaterdag 13 oktober komt het van oorsprong Duitse Oktoberfest wel heel dichtbij tijdens het Oktober Bierfest. De Rodenburghal zal worden omgetoverd tot een ware bierstube waar de bezoekers aan lange tafels kunnen genieten van grote pullen bier, Duitse schlagers en bockworsten.

TOEGANGSKAARTEN:
▶︎ Voorverkoop € 10,--
▶︎ Deurkassa € 15,--
Kaarten voor dit unieke evenement zijn online verkrijgbaar in onze ticketshop, bij alle Primera winkels in Nederland en t.z.t. via de diverse voorverkoopadressen in Tolbert en Leek. Ook aan de kassa van de Rodenburghal zijn de kaarten verkrijgbaar.

LIVE OPTREDENS
Ook de muziek is aangepast op dit Duitse fenomeen met onder andere een optreden van Otto Lagerfett, dé nieuwe Duitse schlagerzanger in Nederland!
Rode draad tijdens de avond zijn de Palemiger Spatzen uit het Limburgse Landgraaf. De muziek van deze Limburgse band is duidelijk "volkstüm­lich" en voornamelijk Duitstalig. De "steirische" harmoni­ka staat centraal en wordt onder­steund door tuba, akoestische, bas- en sologitaar, strakke drums en een zes meter lange Alpenhoorn.

► WAAR & WANNEER 
Rodenburghal Leek (grote evenementenhal)
Zaterdag 13 oktober 21.00 tot 02:00 uur
Zaal open 20.00 uur

► GRATIS PARKEREN
Parkeren kan op de grote parkeerplaats bij de Rodenburghal. Dit is gratis.

Locatie Rodenburghal te Leek