Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS UIT OOSTWOLD Even voorstellen: Professionele ondersteuning voor de mantelzorger

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS UIT OOSTWOLD Even voorstellen: Professionele ondersteuning voor de mantelzorger Pera Brantsma Mantelzorgmakelaar GroningenIk ben Petra Brantsma geboren en getogen in Oostwold. Sinds afgelopen maart (2018) ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen. Als mantel-zorgmakelaar ondersteun ik de mantelzorger in de zorg voor een naaste.

Als u merkt dat de zorg u zwaar valt in combinatie met uw gezin, huishouden en werk. Dat het u veel tijd en energie kost, om alles rondom de zorg voor uw naaste te regelen. Als er geen tijd meer is voor uzelf, dan ligt overbelasting op de loer.   Wat kan ik voor u doen?   Als onafhankelijk mantelzorgmakelaar wil ik u graag steunen en ontlasten, door uw regeltaken op mij te nemen tijdens de zorg voor uw partner, kind, ouder, familie, vriend(in) of buur. Ik sta u graag bij in uw zoektocht naar de mogelijkheden, om de zorg voor uw naaste in balans te krijgen en te houden met uw eigen leven. Door in overleg met u de regeltaken uit uw handen te nemen, creëer ik tijd en ruimte voor u, om zorg te kunnen verlenen aan uw naaste. Maar ook tijd voor uzelf, uw gezin en werk. Even niet meer zorgen, maar gewoon samen van elkaar genieten. Mijn moto is: denken in mogelijkheden.

Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar mijn site: www.petrabransma.nl of bel vrijblijvend 06 20723137.

*Mijn diensten worden o.a. vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS UIT OOSTWOLD Even voorstellen: Professionele ondersteuning voor de mantelzorger Pera Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen