Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS vanuit de Activiteiten Commissie Oostwold

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS vanuit de Activiteiten Commissie OostwoldAls ACO kijken wij zeer tevreden terug op het dorpsfeest 2018. We merken dat er steeds meer betrokkenheid komt vanuit het dorp en dit vinden we erg leuk! Er waren bijvoorbeeld 130 mensen aanwezig bij de pubquiz, 20 volleybalteams, 48 deelnemers voor het Jeu de Boules toernooi, een drukbezochte brunch, diner en een knallend feestavond.

Wij willen iedereen graag bedanken die bijgedragen heeft aan dit grootse feest en met name aan degene die geholpen hebben met de organisatie.

Om volgend jaar net zo'n leuk/gezellig en goed dorpsfeest en ook de andere activiteiten zoals bijvoorbeeld Bingo, Sinterklaas, Carnaval, te kunnen organiseren hebben we ideeën, maar vooral ook mensen nodig. De ACO is zodoende naarstig op zoek naar nieuwe leden met nieuwe ideeën! Mocht je je willen aanmelden kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of één van de leden aanspreken. Er wordt om de zes week vergaderd, dus de tijdsinvestering is minimaal.

Naast o.a. dorpsfeest hebben we een voorstelling van Arno van der Heyden gehad in Oostwold. Een zeer leuke voorstelling als we onze dorpsgenoten hierover horen. Wij zijn erg blij dat er zoveel mensen zijn komen kijken.