Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Gemeente Westerkwartier presenteert nieuwbouw op beurs NieuwbouwXL

Gemeente Westerkwartier presenteert nieuwbouw op beurs NieuwbouwXL

logo gemeente WesterkwartierAls voorproefje op de herindeling presenteert de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier alle nieuwbouwmogelijkheden op haar grondgebied van vrijdag 16 t/m zondag 18 november 2018 op de beurs NieuwbouwXL in Martiniplaza. De beurs is gratis toegankelijk. Kijk voor alle nieuwbouwinformatie op www.westerkwartier.nl/nieuwbouw

22 projecten in acht dorpen

Dat er veel gebeurt op het gebied van nieuwbouw in de gemeente Westerkwartier, blijkt uit het feit dat de gemeente maar liefst 22 projecten in de stand toont. Dit zijn projecten in de dorpen Grootegast, Grijpskerk, Leek, Marum, Oldekerk, Opende, Zevenhuizen en Zuidhorn. Het gaat zowel om appartementen in dorpskernen en kleinere invullocaties, als om de grotere nieuwbouwwijken Oostindie in Leek en Oostergast in Zuidhorn.

Lancering nieuwe projecten

Op de beurs lanceert de gemeente een aantal nieuwe projecten. Bijvoorbeeld de nieuwste fase van de nieuwbouwwijk Oostindie, een ruime, groene en waterrijke wijk aan de zuidkant van Leek. In het deelgebied De Hoven gaat de woningverkoop zo goed, dat er op de beurs nieuwe kavels en projectwoningen in Fase 2B worden gepresenteerd.

Ten oosten van Zevenhuizen ontwikkelt de gemeente een nieuwe woonwijk met een verwachte omvang van circa 50 woningen. De bouw van Fase 1 is gestart. Op de beurs worden de kavels en projectwoningen in Fase 2 aangeboden.