Plein Westerkwartier-Noordenveld tijdens de promotiedagen

‘Ondernemend Noordenveld’

De gemeente Noordenveld presenteert zich met een open netwerkstand. In deze stand wordt de gemeente vergezeld door: Smits Expo, Ondernemers Contact Noordenveld (OCN), Soundlink, Ausma vorkheftrucks, Matchpunt, ZZP Collectief Noordenveld. Op dinsdagmiddag houdt het Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) spreekuur.

De gemeente Noordenveld presenteert de bedrijfskavels op Haarveld en de Westeres. Haarveld is het groenste bedrijventerrein van Noord-Nederland. Een prachtige parkachtige omgeving om in te ondernemen en waar zelfs op een gedeelte van het terrein ook bij het bedrijf gewoond mag worden. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar via de provinciale weg N372. Dit laatste geldt ook voor de meubelboulevard Westeres. Op deze meubelboulevard is een origineel en gevarieerd aanbod aan bedrijven gevestigd.

Netwerkborrel Noordenveld met Gerard Kemkers

Uiteraard is er ook dit jaar op beide dagen weer een gezellige netwerkborrel. Op dinsdag 6 november om 16.30 uur vertelt Gerard Kemkers voorafgaand aan de netwerkborrel van Noordenveld alles over de wereld van topsport en het ondernemerschap.

Netwerkborrel Westerkwartier met muziek en proeverij van Vrolijcke Joncker

Op woensdag is er tijdens de borrel van de gemeente Westerkwartier vanaf 16.00 uur livemuziek van zanger Sijtse Scheeringa en een proeverij van Westerkwartbier door Jacob van der Werk van brouwerij Vrolijcke Joncker uit Zevenhuizen.

Gratis toegangskaart via www.promotiedagen.nl

Wilt u ook in het Westerkwartier of in Noordenveld ondernemen? Of wilt u bijgepraat worden over wat er in het hier gebeurt? Kom dan naar het plein Westerkwartier-Noordenveld. Vraag uw gratis toegangskaart aan via www.promotiedagen.nl.