Kopijdatum voor nieuwsbrief weer voor de deur, deadline maandag 12 november

kopijNatuurlijk gaan we het weer proberen en nu voor de november editie van de nieuwsbrief. Oostwold en omgeving leest graag wat erin het dorp gaande is en daarvoor is enige input van het commissie-, verenigings- en bedrijfsleven van Oostwold wenselijk.

Wij hopen dan ook dat wij uw nieuwtjes en bijzonderheden van het dorp, jullie vereniging of bedrijf of plannen voor evenementen of andere ontwikkelingen dit keer weer kunnen melden in de papieren nieuwsbrief van Oostwold en omgeving. Graag ontvangen we uw input (tekst/foto of oproepje of voorstelrondje) uiterlijk maandag 12 november te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dus net een uitje met je vereniging gehad, of bijzonderheden in je bedrijf, of je bedrijf even voorstellen nieuw bedrijf opgestart of andere ontwikkelingen in het dorp?

Of heb je een leuk evenement op de agenda staan?

Alles is welkom!

Alle stukken zullen na de nieuwsbrief die rond donderdag 22 november in de brievenbussen zal vallen, tevens geplaatst worden op www.oostwold.com.