Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
Oproep voor Gavekerst 2018!

Oproep voor Gavekerst 2018!

Gavekerst logoHallo Oostwold! Wij zijn Sade, Denise, Ruben, Robert en Femke en wij zijn studenten van de Hanzehogeschool. Dit jaar organiseren wij de kerstmarkt en de kerstwandeling van de Gaveborg. We hebben er nu al zin in en willen u graag als dorpsbewoner hierbij betrekken!

Om de kerstmarkt en kerstwandeling compleet te maken hebben we uw hulp nodig. Wij willen u vragen om lege (groente)potjes te bewaren en deze met waxinelichtjes bij uw huis/stoep te plaatsen tijdens de kerstwandeling om het op deze manier gezelliger te maken! Qua versieringen kunnen we vooral verlichting en verlengsnoeren van u goed gebruiken. Ook hebben we nog een aantal volwassenen (vanaf 18 jaar) nodig die met groepen kinderen mee willen lopen tijdens de wandeling, en een aantal vrijwilligers die bij de standjes mee willen doen bij het uitbeelden van het kerstverhaal. Het gaat hierbij voornamelijk over het uitbeelden en daarom komt er niet veel tekst aan te pas.

Om u op te geven als vrijwilliger voor het kerstverhaal of het meelopen tijdens de kerstwandeling kunt u een mailtje sturen.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 14 december!