Uitnodiging: bijeenkomst veilige school omgeving

Graag nodig ik u uit voor de tweede bijeenkomst veilige schoolomgeving in Leek op donderdag 18 oktober 2018. (Vanwege de beperkte aanmeldingen is de bijeenkomst verplaatst van 11 oktober naar 18 oktober). Tijdens deze bijeenkomst wil ik met u graag de resultaten van de eerste bijeenkomst van 7 juni 2018, waar een aantal van u aan heeft deelgenomen, bespreken. De bijeenkomst vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur op het gemeentehuis in Leek.

In 2018 heeft de gemeente Leek de verkeersvisie vastgesteld. Eén van de speerpunten van het nieuwe verkeersbeleid is het inzetten op een veilige, gezonde en duurzaam manier naar school. Daarom gaat de gemeente dit jaar de algemene doelen en uitgangspunten uit de verkeersvisie vertalen naar specifieke speerpunten voor een veilige schoolomgeving die vertaald worden in concrete beleidsuitgangspunten en plannen voor de komende jaren. Naar aanleiding van de eerste bijeenkomst is een conceptnotitie opgesteld die ik graag met u wil bespreken. Deze notitie treft u als bijlage aan. 

Voor vragen en opgave over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met onze medewerker Verkeer, Theo Vlaming Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Attachments:
Download this file (2018-10-10 Nota veilige schoolomgeving.pdf)Nota veilige schoolomgeving[ ]611 kB