Uitnodiging: Bijeenkomst Lopen & Fietsen in Leek

Graag nodig ik u uit voor de bijeenkomst Lopen & Fietsen in Leek op woensdag 3 oktober 2018. Tijdens deze bijeenkomst wil ik met u graag de resultaten van de eerste bijeenkomst van 4 juni 2018, waar een aantal van u aan heeft deelgenomen, bespreken. De bijeenkomst vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur op het gemeentehuis in Leek.

In 2018 heeft de gemeente Leek de verkeersvisie vastgesteld. Eén van de speerpunten van het nieuwe verkeersbeleid is het stimuleren van duurzame vormen van mobiliteit; lopen & fietsen. Daarom gaat de gemeente dit jaar de algemene doelen en uitgangspunten uit de verkeersvisie vertalen naar een inrichtingsleidraad en concrete beleidsuitgangspunten en plannen voor de komende jaren. Naar aanleiding van de eerste bijeenkomst is een concept-notitie opgesteld die ik graag met u wil bespreken. Deze notitie krijgt u in de loop van volgende week toegestuurd.

Voor vragen en opgave over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met onze medewerker Verkeer, Theo Vlaming Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik zie én spreek u graag op woensdag 3 oktober aanstaande.

Attachments:
Download this file (2018-9-25 veilig aantrekkelijk en duurzaam lopen en fietsen in de gemeente Leek.pdf)veilig, aantrekkelijk & duurzaam fietsen en lopen in de gemeente Leek[veilig, aantrekkelijk & duurzaam fietsen en lopen in de gemeente Leek]892 kB