Nieuwsbrief 2018-01: NIEUWS UIT OOSTWOLD Opnieuw sluit OWK een mooi seizoen af

Opnieuw sluit OWK een mooi seizoen afKorfballend gezien mag OWK zeker niet klagen. De promovendi OWK 1 en 2, hebben beiden hun doelstelling gehaald en ook de andere OWK en Combi teams hebben het zowel op het veld als in de zaal, weer prima gedaan en veelal bovenin meegedraaid. Natuurlijk waren er weer diverse kampioenen te huldigen. De Combi B1 werd drie maal kampioen, Combi B3 werd voorjaarsveldkampioen, Combi C1 najaarsveldkampioen en OWK 2 promoveerde op het veld naar de 1e klasse met hun kampioenschap.

Daarnaast was OWK weer leverancier voor de Groningerteams met vier jeugdspelers, speelde één jeugdspeler in Noord en hadden we opnieuw een U17 Oranje speelster in ons midden.

De bekerwedstrijden verliepen tevens goed. Hoewel OWK 1 in de tweede ronde van de Jan Mulder Beker werd uitgeschakeld, kwamen OWK 2 en de Junioren tot de halve finale van resp. de AP Buitenbeker en de Juniorenbeker. Helaas kon OWK 2 niet de bekerwinst van het voorgaande seizoen evenaren. Flamingo’s stak hier een stokje voor, tijdens de halve finale, door met 22-19 te winnen van de Oostwolmers.