Nieuwsbrief 2018-01: EVENEMENTEN AGENDA Kopijdatum november 2018

Helaas kon de voorgaande maart editie van de nieuwsbrief niet uitkomen wegens te weinig en missende kopij. Gelukkig is het voor de juni editie op het randje gelukt met een mooie overvloed en diversiteit  aan input, over het wel en wee van ons mooie Oostwold. Natuurlijk hopen we op net zoveel veelzijdige respons voor de volgende nieuwsbrief. Want zonder uw nieuws en evenementen voor de agenda, geen nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal bij u op de mat liggen op donderdag 15 november, hiervoor ontvangen wij in verband met de drukwerkzaamheden, die op woensdag 7 november plaatsvinden, graag uw nieuws en evenementen voor de agenda uiterlijk maandag 5 november 12:00. Wij plaatsen graag zo veel mogelijk stukken, uw input hoeft dus niet groot te zijn, een klein stukje tekst, datum en een foto is voldoende om een veelzijdige nieuwsbrief te kunnen aanbieden aan Oostwold en haar omgeving.

Alles wat eerder gemaild kan worden dan 5 november, graag! Dit scheelt snel lay-outen. U kunt uw evenementen, activiteiten of nieuwsberichten voor de deadline mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Input voor de site kan op elk moment van de dag. Want ook hier geld natuurlijk dat wij uw input hard nodig hebben voor een actuele en informatieve site.