Nieuwsbrief 2018-01: EVENEMENTEN AGENDA Haringparty in het Eetcafé Witte Paard

Sinds eind vorig jaar mogen wij (Klaas en Grietje Hofstede) onszelf uw gastheer en gastvrouw in Het Witte Paard noemen. We hebben samen tientallen jaren horeca-ervaring en vinden het iedere dag weer leuk om het onze gasten naar de zin te maken.

We zijn blij verrast door de leuke mensen hier in Oostwold en hebben al velen van u mogen begroeten. Maar we hebben nog niet met iedereen kennis kunnen maken. Daarom organiseren we op zondag 24 juni vanaf 14:30 een grote haringparty! Hier wordt de nieuwe haring gepresenteerd en krijgt iedereen de gelegenheid deze te proeven.

We pakken het groots aan met het Groninger shantykoor Oosterstörm. Oostwold kennende, wordt dat een super gezellige middag!

Naast dit evenement proberen we regelmatig iets leuks te organiseren. Maar u bent ook van harte welkom uw eigen feest bij ons te vieren. We kunnen voor u de catering verzorgen, meedenken en vooral: out-of-the-box denken. Zo komen we binnenkort met het speciale seniorendiner: een heerlijke 3-gangen dagschotel voor slechts €7,00. Bent u minder goed ter been? We kunnen u halen en brengen. We hebben zelfs een rolstoelbus.

We zien u graag bij Eetcafé het Witte Paard!