Nieuwsbrief 2018-01: NIEUWS vanuit de ACO: Het Dorpsfeest 2018

Nieuwsbrief 2018-01: NIEUWS vanuit de ACO: Het Dorpsfeest 2018ACO is alweer volop bezig met de voorbereidingen van het aankomende dorpsfeest. Zet alvast in de agenda:

30 augustus tot en met 1 september Dorpsfeest Oostwold!

Het thema van dit jaar is “Duckstad”. We hopen dat heel Oostwold weer omgedoopt zal worden tot het thema van dit jaar. Inspiratie voor het versieren van de straten en tuinen en zo kans maken op de titel “mooiste straat van Oostwold”, kunt u vast en zeker putten uit het programmaboekje dat traditiegetrouw eind juni feestelijk gepresenteerd zal worden.

Nieuwsbrief 2018-01: NIEUWS vanuit de ACO: Het Dorpsfeest 2018Het dorpfeestprogramma 2018 bevat o.a.:

  • Donderdagavond: De Duck(Pub)quiz gepresenteerd door dè quizmaster van Oostwold: Jan Vink
  • Vrijdag 18:00: Stratenvolleybaltoernooi en 5e Jeu de Boules toernooi. Opgave, alleen of als duo voor de Jeu de Boules, kan nu al via de opgaveformulieren verkrijgbaar in de manden voor de GaveSuper of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Vrijdagavond: Verklede Kinderdisco, met als thema “Duckstad”. De origineelste outfits vallen natuurlijk weer in leuke prijzen!
  • Zaterdagochtend: Brakke Brunch met amusementenkoor “Goed Gemixt”
  • Zaterdag overdag: Tal van verrassende activiteiten.
  • Zaterdagavond: Heerlijk buffet in Eetcafé Het Witte Paard.
  • Zaterdagavond afsluiting: Spetterend optreden van coverband “Once” in sportcafé de Gaveborg.

Hiermee is enthousiasme voor het dorpsfeest vast goed aangewakkerd?

Mocht u nog leuke suggesties hebben, of ons voor of tijdens het feest willen helpen als vrijwilliger, of wilt u ons sponsoren, dit wordt allemaal erg op prijs gesteld.

Schroom niet om contact met ons op te nemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.