Gaveboules komen na de koffie op gang tegen de Franse slag

De deelnemers van de Franse Slag uit Leek en Gaveboules uit Oostwold.LEEK – Nadat jeu de boules vereniging de Gaveboules uit Oostwold in april weer begonnen is met het seizoen, is het naast de clubtrainingen leuk om ook eens een balletje buiten de deur te gooien.

Dit keer kwam de uitnodiging van jeu de boules vereniging de Franse slag uit Leek. Op dinsdagmiddag gingen vier koppels naar Leek en troffen daar een deel van de grote jeu de boules vereniging. Op schitterend aangelegde banen in het dienstencentrum De Schutse moesten de Oostwoldjers even op gang komen en waren de eerste wedstrijdjes voor de Leeksters. Na een goede bak koffie kwamen de Oostwoldjers echter op stoom en wisten ook hun punten te pakken.

Een gezellige middag die voor herhaling vatbaar is en tevens een mooie opmaat voor het Jeu de boules-toernooi tijdens het dorpsfeest van Oostwold. Op vrijdag 1 september zal het inmiddels vierde Jeu de boules-toernooi starten om 17:45 uur. Er zijn nog wat koppels, dan wel individuen van harte welkom in alle leeftijden. U kunt uw interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..