Première dinsdag 31 oktober Capusjonnie in de Gaveborg van Oostwold

Premiere dinsdag 31 oktober Capusjonnie in de Gaveborg van OostwoldMisschien heb je het al gehoord of gelezen, de documentaire 'De koffer van Rinus' heeft in Hollywood een zogenaamde Los Angeles Independent Film Festival Award  mogen ontvangen. Dat was een hele happening inclusief rode loper en toespraak! Ik stond daar natuurlijk namens iedereen die heeft bijgedragen aan de docu! Nogmaals bedankt! Er is nog geen reden voor de mensen die financieel hebben bijgedragen om dollartekens in hun ogen te krijgen. Het grote geld stroomt nog niet binnen maar het is natuurlijk wel een enorme stimulans om door te gaan.

Dat is ook wat ik gedaan heb. Samen met mijn vrouw Swanny en onze dochter Nevada heb ik een nieuwe film gemaakt. Nee, daar hebben we geen geld voor nodig. Hij is al bijna klaar en jullie mogen er gratis heen!

Op dinsdag 31 oktober, Halloween, zal de film vertoont worden in de sporthal van de Gaveborg te Oostwold (gem. Leek) op megagroot doek. De zaal is open om 19.00 uur en de film begint strak om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur.

Het is een kindergriezelfilm, vandaar het vroege tijdstip maar tegelijkertijd is het ook een ode aan het aloude dorpstoneel en plezier voor jong en oud.

Ken je dat nog? Dorpstoneel? Eénmaal per jaar zag je je buurman of buurvrouw, de politieagent of misschien wel de dominee op het toneel in een rol die je anders nooit zag van die persoon. Dat is wat we gedaan hebben. Alle acteurs, kinderen en volwassen komen uit onze regio

Velen van jullie zullen ze kennen en je had nooit verwacht ze zo te zien!

De toegang is dus gratis maar om teleurstellingen te voorkomen vragen we je om je van te voren aan te melden. Dat kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zien we je op dinsdag 31 oktober in de Gaveborg van Oostwold?

voor meer informatie en een voorproefje.