WE GAAN BEGINNEN: Dorpsfeest Oostwold 2017 “Het Wilde Oostje, Westerndorp Eastwood”

Het Wilde Oostje, dorpsfeest 2017 OostwoldWe starten het dorpsfeest dit jaar op donderdag 31 augustus met een muzikale pubquiz met medewerking van DJ BEEZ & DJ Lady S. Op zaterdagavond knallen we eruit met de band Grooving!

Daar tussen is op de vrijdagavond het inmiddels zeer populaire Jeu-de-Boules en het beruchte ofwel beroemde straten/dorpen volleybal-toernooi. De vrijdagavond wordt afgesloten met muziek van drie bekende DJ’s die in Oostwold gewoond hebben. Voor de jeugd is er een voetbaltoernooi en een kinderdisco (verkleed). 

Zaterdag gaan we verder met kaboutersport voor de jeugd van 4 tot 8 jaar. (OWK en Pelikaan S), een lawaaioptocht door het dorp en een ‘brakke’ brunch. ’s Middag is er een Vossenjacht door het dorp in Westernstyle, is er zeepvoetbal, buikschuiven, Westernspelletjes, een huifkartocht en schminken. ’s Avonds is er een buffet bij Eetcafé Het Witte Paard en daarna de afsluiting met een daverend optreden van Grooving!  

Kortom een mooi en vol programma met wederom dit jaar een echte camping bij de Gaveborg!

Ook dit jaar wordt er weer gestreden om de titel ‘Leukste straat van Oostwold’. Daarom aan iedereen het verzoek om je huis en/of straat te versieren dat past bij “Het Wilde Westen”.  Een deskundige jury bepaalt wie een jaar lang de titel “Leukste straat van Oostwold” mag voeren.

We gaan er een prachtig feest van maken.

Tot ziens tijdens één van de activiteiten.

Wij van de ‘ACO’ hebben er zin in!

 www.facebook.com/activiteitenoostwold  www.oostwold.com   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga voor het gehele programma naar het dorpsfeestprogramma

natuurlijk is dit alles weer mogelijk dankzij onze gulle sponsoren!