Geen kanaal, geen berg maar de 4MIJL4YOU

Na veel steentjes te hebben mogen ontvangen,

in 20 jarig jubileum samen met familie, vrienden en kennissen, EEN STEENTJE BIJDRAGEN!

Al 20 jaar knok ik tegen kanker, de gevolgen van kanker en de behandelingen. Met ups en downs had ik grote plannen voor dit 20 jarig jubileum. Mijn grote plannen moesten echter iets bijgeschaafd worden.

Ik kan niet het kanaal overzwemmen. Ik kan niet de Alpe d’Huez fietsen. Nee, dat ligt niet meer binnen mijn fysieke bereik.

Maar ondanks mijn beperkingen, kijk ik naar mijn mogelijkheden!

Het kanaal en de berg worden dan ook voor mij de eerste keer de 4MIJL4YOU wandelen op zaterdag 7 oktober 2017 (starttijd 20:00, verzamelen eerder).

Natuurlijk wil ik met mijn overlevingsjubileum anderen bedanken en anderen blij maken. Daarom vraag ik iedereen een steentje bij te dragen, om anderen ook de kans te geven met en na kanker een jubileum te kunnen vieren.

Daarom gaat elke sponsoring naar het project Modellen. Een project, waarbij functies in DNA geïnactiveerd worden. Een project dat voor kinderen, jong volwassenen en volwassenen met kanker betere behandeling mogelijk maakt en meer kansen met en na kanker.

Ik heb al een aardige groep op de been, om samen met mij de 4MIJL4YOU (6,4 km) te wandelen of te rollen, maar meer deelnemers en donaties zijn natuurlijk van harte welkom.

Meer info en alleen doneren en de teller samen met mij op laten lopen, dit kan op mijn speciale pagina: https://www.geef.nl/actie/4mijl4you-na-veel-steentjes-te-hebben-ontvang (zie ook blog op deze pagina).

Meelopen of rollen op zaterdagavond 7 oktober, dat zou ik erg leuk vinden!
  • we gaan als groep in mooie shirts van het UMCG Kankerresearchcentrum op pad. Het wordt een bijzondere en gezellige ervaring met zijn allen.
  • opgave kan dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Het inschrijfgeld voor de 4MIJL4YOU is €10,00 en een kleine extra donatie zou natuurlijk heel mooi zijn om het onderzoek van dr Bart van de Sluis mogelijk te maken. Maar meer informatie in verband met gezamenlijke inschrijving volgt na een mailtje of belletje.

 

In de attachment hieronder meer informatie over mijn beweegredenen en het project waaraan ik graag samen wil bijdragen.