Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS vanuit de Gaveborg: Gezocht Vrijwilligers

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS vanuit de Gaveborg: Gezocht VrijwilligersVeel van onze activiteiten en diensten kunnen wij alleen uitvoeren m.b.v. enthousiaste en zeer gewaardeerde vrijwilligers.

We hebben een kleine groep waardevolle vrijwilligers. Echter zijn dat er niet genoeg. We zijn daarom ook dringend opzoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Het gaat maar om een paar uurtjes per maand.

Vrijwilligerswerk bij de Gaveborg biedt meer dan alleen inzet voor de maatschappij en de leefbaarheid in Oostwold. Naast onze jaarlijkse BBQ of kerstbuffet en een kerstpakket bieden wij ook cursussen aan. En tot slot kom je in een gezellige vrijwilligersgroep terecht.

 

 

 

 

Veel van onze activiteiten en diensten kunnen wij alleen uitvoeren met hulp van enthousiaste en zeer gewaardeerde vrijwilligers. We hebben een kleine groep waardevolle vrijwilligers. Echter zijn dat er niet genoeg. We zijn daarom ook dringend opzoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen ondersteunen. Het gaat om slechts een paar

uurtjes per maand. Vrijwilligerswerk bij de Gaveborg biedt meer dan alleen inzet voor de maatschappij en de leefbaarheid in Oostwold. Naast ons jaarlijkse BBQ of kerstbuffet en een kerstpakket, bieden wij ook cursussen aan. En tot slot kom je in een gezellige vrijwilligersgroep terecht.