Informatie Jeu de Boules

Geschreven: maandag 30 juli 2018 Geschreven door: wm

Dit jaar vieren we alweer het 5e Jeu de Boules Toernooi van Oostwold.

Natuurlijk gaan we dit al tijdens het toernooi feestelijk vieren. Bij voldoende deelname (ca 40 personen) kunnen we dit weer met veel plezier organiseren en er samen weer een leuke en gezellige avond van maken. Een lustrum voor de geschiedenisboeken!

Natuurlijk zijn er weer leuke prijzen, aangeboden door onder andere de sponsoren Tante Til en bakkerij van Esch.

Opgave kan door contact op te nemen met Anja de Vries 06-5726233 (Whatsapp of sms) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het inschrijfformulier ligt voor Dagwinkel de GaveSuper maar is ook te downloaden op de feestpagina van www.oostwold.com. Opgave kan individueel of als koppel. Het lekkere weer is inmiddels besteld en als je daar behoefte aan hebt dan kun je weer oefenen tijdens de inloopochtend en –avond. Op woensdag 29 augustus start de inloopochtend om 10.00 en de –avond om 19.00 uur. Kom gewoon langs, dan zorgen wij dat er ballen aanwezig zijn en de velden er weer mooi bij liggen.

Graag zien we alle toernooi deelnemers om 17.45 uur zich melden bij de wedstrijdleiding bestaande uit Anja en Jochem de Vries.

Na een korte toernooiuitleg en het oppoetsen van de boules, kan het altijd gezellige toernooi weer beginnen.

Wie gaan de winnaars van vorig jaar weerhouden van de prijzen?