Recordaantal deelnemers Lustrum Jeu de Boules Toernooi

Geschreven: maandag 27 augustus 2018 Geschreven door: Jochem en Anja de Vries (anjadevries@kvowk.nl)

Recordaantal deelnemers Lustrum Jeu de Boules ToernooiMet nog slechts een paar dagen te gaan is de inschrijving voor het Jeu de boules Toernooi tijdens het dorpsfeest van Oostwold gesloten. Met een inschrijving van 24 koppels (48 deelnemers) hebben we de jaarlijkse inschrijving van 20 koppels overtroffen. Een mooi lustrum record.

De deelnemers die daar zin in hebben zijn welkom om tijdens de inloop van woensdagochtend vanaf 10:00 en -avond vanaf 19:00, te komen oefenen Opgave hiervoor is niet nodig. Anders zien wij graag alle deelnemers op vrijdag 31 augustus om 17:45 achter de Gaveborg bij het wedstrijdsecretariaat waar iedereen verdere uitleg en een programmaboekje ontvangt. Degenen die eigen ballen heeft vragen wij die mee te nemen en een poncho is ook altijd makkelijk, want bij acceptabel weer gaan we natuurlijk gewoon door.

De definitieve 24  koppels voor het 5e Jeu de Boules Toernooi van vrijdag 31 augustus 2018 zijn:

Bij vragen kan natuurlijk altijd contact worden opgenomen via 06 57262333 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben er heel veel zin in!!!

Tot woensdag voor de liefhebbers en voor iedereen sowieso tot de feestelijke vrijdag 17:45