Dart Club Oostwold

Dart Club OostwoldDart Club Oostwold is enige jaren terug ontstaan uit een groepje mannen wat op de zondagavond in een magazijn van een winkel voor hun plezier een pijltje gooien. Omdat dit best goed ging werd er in 2005 één team aangemeld bij de organisatie DOGD (Dart Organisatie Groningen Drenthe).

Planning

Sinds 2005 wordt er gespeeld in de competitie van de DOGD. Na een aantal jaren in de vierde divisie is het team  gepromoveerd naar de tweede divisie. De thuiswedstrijden worden op de woensdagavond gespeeld van 20:00 tot ca. 23:30 De competitie is te vinden op www.dogd.nl.

DCO traint en speelt van medio september t/m medio mei.

Locatie

Dartzaal Gaveborg Oostwold

Lidmaatschap

Met de huidige groep darters is de dartvereniging niet direct op zoek naar nieuwe leden. Echter jongens en meiden zijn van harte welkom wanneer zij zich met minimaal een groep van zes aanmelden bij DCO.  Een van de teamleden wordt dan teamcaptain en wordt als contactpersoon vor de dartbond aangegeven.

De contributie aan de bond is €52,50 p.p.

Meer informatie

Voor meer informatie of een kijkje komen nemen bij Dartclub Oostwold, kunt u contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.