B-junioren OWK slepen kampioenschap in de wacht

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: donderdag 08 oktober 2015

OWK B1 kampioen veldOOSTWOLD – Laat op de zaterdagmiddag waren het de B’ers van OWK die hun eerste kampioenschap in de eerste klasse mochten verwelkomen na de wedstrijd tegen Ritola. In een wedstrijd, waarin de mooiste goals weliswaar aan Ritola-zijde gemaakt werden, kon de ploeg uit Zuidlaren niet genoeg weerstand bieden tegen het spel van OWK.

Met gedegen korfbal bevestigde OWK B1 haar kampioenschap in de eerste klasse en kan de zaal worden opgezocht. Door dit kampioenschap zal OWK B1 bij de voorjaarscompetitie ingedeeld worden in de eerste klasse kampioenspoule, waarbij het om de echte prijzen gaan. Maar voordat dit zover is gaat natuurlijk ook OWK B1 de zaal eerst weer in. Een zaalcompetitie die, kijkend naar de tegenstanders, zal zorgen voor leuke nieuwe uitdagingen.

Op de foto, vooraan van links naar rechts: Elise Mellema, Manon de Vries, Tessa Lap, Marloes de Haan en coach Niels Lap. Achteraan, van links naar rechts: Coach Patrick Aalders en Sicco Koopmans, Joost Mellema, Dylan Noordhof, Sjoerd Mekkes, Remco Koopal, John Beerlings en Nick van Loo. Niet op foto: Suzanne Hoetjer.

Foto: Jolanda Lap