Middeleeuwse Speelweek in Oostwold

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: woensdag 15 juli 2015

Speelweek Villa Oostwold MiddeleeuwenOOSTWOLD – In Oostwold knalden de kinderen de vakantie in met de Villa O Speelweek. Dit jaar stond de Speelweek in Oostwold, die elk jaar georganiseerd wordt door KC Villa Oostwold, helemaal in het teken van de Middeleeuwen.

Zo werd er een bosspel gespeeld, kregen de kinderen een workshop zwaard-vechten, zochten de kinderen gouden drollen en gingen de kinderen het water op tijdens een kanotocht. Als afsluiting van de Villa O Speelweek voerden alle kinderen samen de musical: ‘de koning van Camelot’ op voor alle belangstellenden. Heel de week werd er flink geoefend om de musical in te studeren. Teksten werden doorgenomen, danspasjes geoefend en het decor werd gemaakt.

De musical was ook dit jaar weer een genot om naar te kijken. Het is mooi om te zien hoe ieder zijn of haar eigen rol heeft in het geheel. Dit jaar werd er zelfs live muziek gespeeld door de middeleeuwse muziekgroep KSSF uit Rotterdam! Deze muziek zette meteen al een middeleeuwse sfeer neer. KC Villa Oostwold kijkt terug op een geslaagde middeleeuwse week. De week werd mede mogelijk gemaakt door: Kledingverhuur Eringa te Opende, Housing Corner Groningen en installatietechniek Schipper te Enumatil.