Michel Daling en Marc Akkerman gaan door bij OWK

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: vrijdag 13 maart 2015

OOSTWOLD – Korfbalvereniging OWK heeft de trainersstaf voor volgend seizoen helemaal rond. Na twee succesvolle jaren gaan beide selectietrainers Michel Daling (foto) en Marc Akkerman namelijk allebei door.

In de afgelopen zaalcompetitie is het eerste team overtuigend kampioen geworden en na slechts één jaar weer gepromoveerd naar de Eerste Klasse. Het tweede team is een stabiele reserve Tweede Klasse-ploeg geworden, die meedoet om de bovenste plaatsen.
Persoonlijke ontwikkeling

Vanaf het seizoen 2013-2014 staat de selectie onder leiding van Michel Daling en Marc Akkerman. Michel Daling neemt hierbij het eerste team voor zijn rekening en Marc Akkerman is verantwoordelijk voor het tweede team. Het bestuur en de technische staf verwacht dat met het continueren van deze zeer betrokken en gemotiveerde trainers de lijn-, team- en persoonlijke ontwikkeling van spelers van de spelers wordt voortgezet.
- See more at: http://www.de-midweek.nl/sport/26808/michel-daling-en-marc-akkerman-gaan-door-bij-owk/#sthash.4LlIyeSj.dpuf