Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemCSSConfig has a deprecated constructor in /home/public/sites/www.oostwold.com/plugins/system/cssconfig/cssconfig.php on line 29
College brengt kennismakingsbezoek aan Oostwold

College brengt kennismakingsbezoek aan Oostwold

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: donderdag 05 maart 2015

OOSTWOLD – Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek brengen op donderdag 26 maart om 20.00 uur een kennismakingsbezoek aan het dorp Oostwold. Het is na Enumatil en Zevenhuizen het derde bezoek in een reeks langs alle dorpen in de gemeente.

De bijeenkomst vindt plaats in het multifunctioneel centrum De Gaveborg, aan De Boomgaard 1. Hierbij zijn alle dorpsbewoners van harte welkom. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester Berend Hoekstra en de wethouders Rien Honnef, Hans Morssink en Ben Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in hun portefeuille hebben.
In gesprek

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan. Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot gemeentelijk beleid of onderwerpen die betrekking hebben op het dorp Oostwold. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje in informele sfeer.
Knelpunten

Voorafgaand aan de bijeenkomst gaat het college met een kleine delegatie uit Oostwold door het dorp voor een korte schouw, om ter plekke op de hoogte te worden gebracht van eventuele knelpunten. Op woensdag 29 april gaat het college voor een kennismaking naar Tolbert. Ook die bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in de CazemierBoerderij.
- See more at: http://www.de-midweek.nl/gemeentenieuws/26580/college-brengt-kennismakingsbezoek-aan-oostwold/#sthash.Ee3jKSb7.dpuf