Burgemeester en wethouders van Leek brengen kennismakingsbezoek aan Oostwold

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: donderdag 05 maart 2015

LEEK/OOSTWOLD – Op donderdag 26 maart 2015 om 20.00 uur brengen burgemeester en wethouders van Leek een kennismakingsbezoek aan het dorp Oostwold. Het is na Enumatil en Zevenhuizen het derde bezoek in een reeks langs alle dorpen in de gemeente.

De bijeenkomst vindt plaats in multifunctioneel centrum De Gaveborg, De Boomgaard 1. Hierbij zijn alle dorpsbewoners van harte welkom. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders R. Honnef, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in hun portefeuille hebben.

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan. Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen met betrekking tot gemeentelijk beleid of onderwerpen die betrekking hebben op het dorp Oostwold. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel drankje.

Voorafgaand aan de bijeenkomst gaat het college met een kleine delegatie uit Oostwold door het dorp voor een korte schouw, om ter plekke op de hoogte te worden gebracht van eventuele knelpunten.