Keramiekcursussen bij Inge Boerlage, start 2 t/m 5 februari

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: maandag 05 januari 2015

Keramiekcursussen bij Inge BoerlageOOSTWOLD – Ook in dit voorjaar starten weer -voor de 39e- keer keramiekcursussen in het atelier van Inge Boerlage in Oostwold.

De start is op maandagavond 2, dinsdagavond 3, woensdagochtend 4 en donderdagavond 5 februari. In de ochtend van 9.00 tot 11.00 uur en in de avond van 20.00 tot 22.00 uur. De cursussen duren acht weken, iedere week dezelfde ochtend of avond. Alle manieren waarop je met klei kunt werken komen aan bot, ook glazuren en decoreren. De cursus is voor iedereen die nog nooit met klei gewerkt heeft, maar ook voor de gevorderde.

Later in het voorjaar, in april wordt er nog een raku cursus gegeven. Hierbij wordt de oven in de buitenlucht gestookt en het glazuur o.a. gereduceerd. Het is altijd weer een happening. Hiervoor kan ook alvast worden opgegeven.

Mail of bel voor meer informatie.

www.ingeboerlagekeramiek.nl,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,

050-5515845