Pelikaan S door naar finaleavond Leekster Voetbalgala zaterdag 10 januari

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: dinsdag 06 januari 2015

Pelikaan S door naar finaleavond Leekster Voetbalgala op zaterdag 10 januariBeste supporters (jong en oud) van Pelikaan S,

Aanstaande zaterdag 10 januari is het alweer zover: de finaleavond van het Leekster  Voetbalgala. Pelikaan S speelt om 18:40 uur de kwartfinale tegen FC Grootegast in het Sportcentrum in Leek. Vanuit Oostwold rijdt er twee keer een bus heen (heenreis vertrek Gaveborg: 16:45 en 17:15 uur), en twee keer een bus terug (terugreis vertrek Leek: 23:30 uur en 00:30 uur).

Alle jeugdleden van Pelikaan S en hun ouders mogen GRATIS mee met deze retourreis naar het Sportcentrum Leek. Alleen het entreekaartje is voor eigen rekening, tot 12 jaar €2,50 en volwassenen €6,-. De kosten van de bus voor de overige supporters zijn slechts 5 euro pp voor een retourreis voetbalfeest. Opgave kan via het evenement op de Facebook van Pelikaan S: Pelikaan S Oostwold. Of stuur een sms/watts-app naar 06-53538743 (Nico) met de namen van de personen die met de busreis mee gaan. Of geef je op per e-mail bij Daniël Harssema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dus geef je op (graag uiterlijk donderdag 18:00 uur) voor de busreis om Pelikaan S op het voetbalgala naar de overwinning te schreeuwen en getuige te zijn van het voetbalfeest in de Sunckemahal in Leek.