Pelikaan S ontvangt FC Emmen in Oostwold

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: maandag 05 mei 2014

OOSTWOLD – Het ambitieuze Pelikaan S, de kersverse kampioen van de 5e Klasse E zaterdag, heeft niet te klagen over belangstelling. De club is door haar ambitieuze plannen uitgegroeid tot één van de meest bekende amateurclubs in Noord-Nederland. Dit gegeven legt de vereniging dan ook geen windeieren.

Voorzitter Wim Bulten: ,,natuurlijk zorgen wij voor aandacht. We zijn een ambitieuze club en dan moet je meer willen dan alleen maar wedstrijden spelen. De zaken daar omheen zijn minstens zo belangrijk. Ik ben natuurlijk voorzitter, maar in eerste plaats supporter. En als supporter wil ik vermaakt worden. Daar zorgen we voor bij Pelikaan S.”

Luinge

Het actieve bestuur van de club denkt daar net zo over. Op dinsdag 13 mei komt dan ook niemand minder dan FC Emmen naar Oostwold om te oefenen tegen de nieuwe selectie van Pelikaan S. Op het sportpark bij Multifunctioneel Centrum de Gaveborg zal de aftrap om 19.30 uur plaatsvinden. De wedstrijd zal geleid worden door Roelof Luinge, die jarenlang als scheidsrechter heeft gefungeerd in het betaalde voetbal. Na afloop zal Lytse Hille een spetterend optreden verzorgen in sportcafé de Gaveborg.