KV Zunobri Zuidhorn: midweekteam met OWK Oostwold

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: zondag 01 juni 2014

ZUIDHORN/OOSTWOLD – Afgelopen week zijn de details ingevuld maar vooraf was er al geïnventariseerd door de TC bij het midweekteam van Zunobri. Al enige tijd heeft het Zuidhorner midweekteam toch problemen om elke week met een team op de proppen te komen. Daar heeft de TC van Zunobri zich al meerdere keren over moeten buigen.

Daarom is er een oplossing gezocht in een samenwerking met buurvereniging OWK uit Oostwold. Ook zij kennen dergelijke problemen. De andere buurvereniging KIOL uit Niekerk heeft haar spelende midweekleden al samengevoegd met OWK en met de uitbreiding van de Zunobri midweek is het bestaan van dit team voorlopig verzekerd.

Woensdag 4 juni is er een introductietraining en partijtje op het terrein van de OWK in Oostwold. Het team zal in het najaar bij Zunobri spelen (dus Zunobri/OWK midweek) omdat de zaal via KIOL in Niekerk/Oldekerk geregeld kan worden zal er dan weer onder de noemer van OWK worden gespeeld (OWK/Zunobri midweek). In het voorjaar speelt dit team op het kunstgras in Oostwold en zal dus ook OWK/Zunobri heten. De clubkleuren zijn dan dus die van de club die als eerste genoemd wordt.

Vorige week zijn contactpersonen aangesteld en zijn allerlei andere praktische zaken besproken. Ook is er nog gekeken naar andere samenwerkingsmogelijkheden die verder uitgewerkt zullen worden. De Technische Commissies van beide verenigingen zijn in hun nopjes met deze oplossing die voor beide clubs behoud en vooral goede werkbaarheid van haar midweekteams blijkt.