Leeksterveld en nieuwbouw Leek en Oostwold op Promotiedagen

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: zaterdag 25 oktober 2014

LEEK – De gemeente Leek staat ook dit jaar weer op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland in Groningen. De gemeente Leek is op 4 en 5 november prominent aanwezig op het Plein Westerkwartier-Noordenveld. In de beursstand van de gemeente Leek is informatie beschikbaar over bedrijvenpark Leeksterveld en de nieuwbouwplannen in Leek en Oostwold.

Ten noorden van de A7 ontwikkelt de gemeente het bedrijvenpark Leeksterveld. Deze locatie is bij uitstek geschikt voor bedrijven waarvoor een optimale bereikbaarheid en een representatieve uitstraling van groot belang zijn. Sinds dit jaar beschikt bedrijvenpark Leeksterveld over een eigen glasvezelnetwerk. Hierdoor is supersnel internet beschikbaar voor gunstige tarieven en komt hiermee ook binnen het bereik van kleinere bedrijven. Leeksterveld is in trek bij ondernemers. Er hebben zich al meer dan 40 bedrijven gevestigd en de eerste fase is voor ruim de helft uitgegeven. Ondernemers die belangstelling hebben voor een kavel op Leeksterveld, kunnen bij de stand meer informatie krijgen en kijken op de website leek.nl/leeksterveld.

Prima wonen

Men heeft ruime keuze aan nieuwbouwmogelijkheden in onze gemeente. In Leek en Oostwold kan men kiezen uit kavels, vrijstaande woningen, rijwoningen en twee-onder-kapwoningen. Alle nieuwbouwinformatie is te vinden op de website woneninleek.nl. De kavels staan ook op Funda. Via de website promotiedagen.nl/toegangsbewijs/33/pleinwesterkwartiernoordenveld kan men een gratis toegangsbewijs downloaden.