Zaterdag 19 april eieren bij de Gaveborg van Oostwold (organisatie kv OWK), geef je op voor 17 april.

Categorie: Oostwold Nieuws Geschreven: vrijdag 11 april 2014

Zeer binnenkort is de paashaas weer in ons land. Dit laten wij bij korfbalvereniging OWK niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Op zaterdag 19 april staat er namelijk het oud-traditionele evenement ''eiergooien'' op het programma.

Het is een open kampioenschap dus geef het ook door aan al jullie familie, kennissen en vrienden! Wil jij dit jaar het winnende ei proberen te vangen en je zo een jaar lang de beste eierdooier uh... gooier mogen noemen? Geef je dan nu op!

Het spel wordt gespeeld in koppels die zich vanaf nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., kunnen opgeven.

Het spel is eenvoudig. Gooi elkaar een ei toe en vang 'em zonder dat het ei breekt. Gaandeweg de wedstrijd wordt de afstand natuurlijk wel vergroot! Per afstand heeft iedereen drie kansen om door te gaan naar de volgende ronde. Uiteraard zullen er deze dag vele eieren sneuvelen, wat voor de vanger van het ei soms ongelukkig kan zijn, maar wat wel voor de nodige hilariteit zal zorgen.
Tijdens deze dag zal gezelligheid centraal staan, maar er zijn ook geweldige prijzen te verdienen voor de drie beste teams. Deze prijzen zullen aan het eind van de middag uitgereikt worden, nadat iedereen de gelegenheid heeft gehad om zich op te frissen in de kleedkamers ;)

Belangrijke informatie over deze dag:

Dag: zaterdag 19-04-2013

Aanvangstijd: 17.30 uur (gekozen voor dit tijdstip zodat de jeugd en de zaterdagwerkers ook mee kunnen doen)

Eindtijd: +/- 20.00 uur

Locatie: MCO Gaveborg in Oostwold

Kosten: 4 euro per koppel

Opgave:

Door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een van de organisatoren (Michel, Gerard of Sicco) aan te spreken hierover. Opgave graag voor donderdag 17 april (geef jou naam + naam koppelpartner door)
Nogmaals, iedereen is welkom en we hopen u graag te zien zaterdag.

PS niet gooien, maar kijken dat kan natuurlijk ook, publiek is naast de koppels voor het eieren gooien, ook van harte welkom!